Ééééés igen, elérkezett az idő, tépjük le a leplet az új könyvemről, a tRENDrakó és barátairól! A környezetbarát zöld állattartás
és tiszta otthon alapkötetéről, ami teljes szívvel nektek készült!

Rengetegen kérdezitek a workshopokon, üzenetekben, kommentekben, hogy mégis mit használjatok háziállataitok mellett, hogy ne ártsatok nekik. Számos kérdés érkezik azzal kapcsolatban is, hogy veszélyes-e nekik az illóolaj-mánia, de még azzal kapcsolatban is többen írtatok, hogy egy-egy baleset után milyen módszerrel tudtok kármentesíteni. Nos jó hírem van, mert ezekre mind-mind választ kaphattok a tRENDrakó és barátai című második könyvemben.

Így tehát a tRENDrakó és barátai egy alapolvasmány mindazok számára, akik fenntarthatóbb módon szeretnének kisállatokat tartani otthonaikban. A könyv bemutatja, hogyan lehet a legkevesebb kárt okozni a környezetnek, miközben kiélvezed az összes percét a kedvenceddel töltött időnek.

A könyv nem csak elméleti útmutató; számos gyakorlati példával és esettanulmánnyal is szolgál, amelyek bemutatják, hogy a környezetbarát állattartás nem csupán lehetséges, hanem gazdaságilag is szuperül megéri.

A könyv célja, hogy megmutassa: a fenntarthatóság és az állattartás nem egymást kizáró fogalmak, és hogy a környezettudatos döntések hosszú távon mind a gazdik, mind a Föld számára előnyösek lehetnek.

Na, ha most már kellően izgulsz, akkor mondom is a lényeget, a tRENDrakó és barátai előrendelhető 2023. szeptember 8-tól.

A könyv kereskedelmi ára: 5.990 Ft, viszont amennyiben előrendeled, akkor kedvezményes 4.990 Ft-ért lehet a tiéd, sőt még egy szuper ajándékot is kapsz mellé!

No responses yet

Vélemény, hozzászólás?