Figyelem!

Bartus Marci, vagyis tRENDrakó Marci, az ország ecetes embere egészséges és vegyszermentes takarítással és háztartással kapcsolatos előadásokat és workshopokat tart országszerte! Ha a ti cégetek is érdeklődik a környezettudatos háztartás, takarítás és a fenntartható munkahelyi élet irányába, vagy csak egy nem mindennapi csapatépítő programot keresel akkor jó helyen jársz!

A tRENDrakó egy olyan csapat, amelynek célja, hogy inspiráljon, oktasson és támogasson mindenkit a fenntartható takarítás és az egészséges munkahelyi környezet terén. És évek óta tartott előadásaink és workshopjaink segítségével, a legújabb kutatási eredményekre és a legjobb tapasztalatokra hivatkozva osztjuk meg a legfontosabb információkat és tapasztalatokat a résztvevőkkel.

Jelenleg workshopjaink két fő témában elérhetőek:

  • Egészséges takarítás
  • Természetes szagtalanítás és illatos otthon

Az Egészséges takarítás workshopon a résztvevők elsajátíthatják, megismerhetik és el is készíthetik azon környezetbarát takarítási módszereket, eszközöket és recepteket amelyek nem csak a természetet óvják, de a dolgozók egészségét is előtérbe helyezik.

A Természetes szagtalanítás és illatos otthon workshop során pedig bemutatjuk a környezetbarát szagtalanítási módszereket, amelyek nem csak megszüntetik a kellemetlen szagokat, de természetes illatokkal töltik meg otthonukat. Ez a workshop segít a résztvevőknek megtalálni azokat a fenntartható és egészséges alternatívákat, amelyek nem csak kímélik a környezetet, de javítják a lakók életminőségét is.

Hiszünk abban, hogy a fenntartható és egészséges takarítás nem csak egy trend, hanem egy hosszú távú és felelős vállalati stratégia része kell, hogy legyen. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk nektek a munkahelyi környezetetek javításában, továbbá inspiráljunk és motiváljunk benneteket a tudatos és egészséges takarítási gyakorlatok alkalmazására.

Az általunk nyújtott előadások és workshopok célja, hogy a szükséges eszközöket és ismereteket adjunk ahhoz, hogy bevezethessétek, megismerhessétek a környezettudatos takarítást és ezáltal is segítve annak beépülését a vállalati kultúrába.

Természetesen testreszabott megoldásokat is kínálunk, amelyek igazodnak az egyedi céges környezetéhez. Bármilyen méretű vállalat is legyen, mi képesek vagyunk alkalmazkodni és kialakítani egyedi előadásokat és workshopokat számotokra.

Szolgáltatásaink többet nyújtanak, mint pusztán információátadás. Szenvedélyünk, hogy inspiráljuk az embereket, és motiváljuk őket a változásra, melyhez az interaktív előadások és workshopok során lehetőséget teremtünk, a résztvevőknek arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek, kérdéseket tegyenek fel és aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban.

Amennyiben elkötelezettek vagytok a fenntarthatóság és az egészséges munkahelyi környezet iránt, vagy szeretnétek bevezetni az egészséges takarítási gyakorlatokat a vállalatotokba, esetleg csupán egy szuper csapatépítő programot szeretnétek, akkor ne habozzatok kapcsolatba lépni velünk.

Készen állunk, hogy inspiráljunk és támogassunk benneteket a fenntartható takarítás terén, és várjuk, hogy csatlakozzatok hozzánk a tudatos és egészséges takarítás világában!


Kapcsolat

Kérj ajánlatot!