Sokszor, tényleg nagyon sokszor azt érezzük (azt hiszem mondhatom így általánosan), hogy semmi jó, vagy egyszerűen semmi sem történik velünk egy év alatt, ami említésre méltó lehetne.

Mielőtt végiggondoltam a blogbejegyzést megelőzően, hogy milyen is volt ez az év, hol tartok, sikerült-e minden teljesítenem, valahogy nem éreztem semmilyen elégedettséget, semmiféle be vagy kiteljesedést. Viszont ez egy őrültség. Rengeteg minden történt, és megpróbálom hónapokra szedni, hogy mik is voltak ezek. Szerintem izgi, főleg, hogy te is a részese voltál valószínűleg, szóval olvasd el a lentebb írtakat!

Január

Már csaknem 1 hónapja jelent meg Az ecetes srác jegyzetei és tulajdonképpen eddigre már szólni kellett a nyomdának, hogy siessenek a második kiadással, mert vérengzés fog kialakulni a hiánytól. Szerencsére megérkezett a második, javított kiadás és mindenki boldogan él azóta is. És ha már a papír… újabb szövetséget kötöttünk a Magyar Piszke Papír Kft.-vel, és szerintem ti is így tettetek. Ez a szövetség fóliamentesen íródott és íródik tovább.

Február

Hívott az RTL. A konyhafőnök. Bevállaljam, ne vállaljam. Nem is tudom. Rátok gondolok. Vajon tetszeni fog nektek, hogyha más recepteket is készítek, nem csak tisztítószerekét. Úgy gondoltam, hogy minden bizonnyal. Így belevágtam a felkészülésbe.

Március

Miközben forgattuk A konyhafőnököt 30 éves lettem, és ti 30% kedvezménnyel tulajdonképpen 10 perc alatt elvittétek az akciós könyveket.

Április

Áprilisban jutottunk el odáig, hogy a vízfogyasztásból adódó hulladékokat is figyelemmel kísérjük, hiszen a pet-palack őrült tulajdonképpen megfojtja a bolygót, amin élünk, mint vendégek. Ebből kifolyólag találkoztunk a BWT-vel, ahol mind a mai napig tudtok TRENDRAKO15 kóddal vásárolni kedvezményesen vízszűrőkancsókat és szűrőbetéteket. Nagyon klassz az egészségednek és Földnek is. De ebben a hónapban a Superbrands magazinban is találkozhattatok a tRENDrakóval.

Május

A tRENDrakó csapat lefutotta az Ultra Balatont, mindezt környezetbarát módon tettük. Hatalmas élmény volt. Ebben a hónapban elkezdődött a Momentum által biztosított ingyenes workshop sorozat.

Június

Megszületett az új könyv gondolata és elkezdtük kidolgozni a koncepciót és a recepteket. Szuper utazás volt ez is, be kell vallanom, ezt a könyvet jobban szeretem, mint az előzőt!

Július

Július 1-jétől már kaphatóvá váltak a webshopon a kedvenc illóolaj csomagjaim. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan szeretitek őket a mai napig!

Augusztus

Bejártuk idén is az országot, nagyon sok emberrel találkozhattam a workshopok keretében, amiért hálás vagyok nektek (remélem ti is)! Szuper recepteket készítettünk, szuper csapatokkal! Imádtam minden percét! Újfent remélem, hogy ti is!

Szeptember

Már majdnem a világ másik felén járunk (agyban legalábbis mindenképp), de hirtelen megjelenik a tRENDrakó és barátai című, második könyvem, ami a környezetbarát, zöld állattartás témakörét járja körbe. Nagyon vártátok. Én pedig azt, hogy megérkezzen hozzátok. Emellett megjelent a webshopban az állatbarát illóolaj csomag, ami a várakozásnak megfelelően nagy sikert aratott. Eddigre már túl voltunk Az ecetes srác jegyzetei 2000. eladott példányánál és megérkezett a 3. kiadás!

Október

Először jelentkeztünk Új-Zélandról. Mindenkiben rengeteg a kérdés. Főleg bennünk. De szeretitek a videókat, amikből 2024-ben sem lesz hiány.

November

Novemberben sok nehézségen estünk át, nagyon nehéz volt Gofrival és Floppyval otthont találnunk, majdnem hajléktalanok is lettünk (videó itt), majd végül beköltözhettünk otthonunkba és elkezdtünk beilleszkedni az új-zélandi életbe. Megjelentek a karácsonyi csomagjaink, fantasztikus fűszercseppekkel, remélem sokan használtátok őket a karácsonyi ételek elkészítésekor!

December

Elindult a tRENDeco podcast csatornánk, ahol környezetvédelmi és egészségügyi botrányokkal foglalkozunk elsősorban. Elkezdtünk készülni a jövő évre is, hiszen nagyon sok újdonsággal jelentkezünk az új év folyamán!

Na, de nézzük számokban: 

Instagram poszt: 56 db

Istagram követő: 15.400

TikTok videó: 432 db

TikTok követő: 94.400

Youtube videó: 46 db

Weboldal látogató: 25.900 fő

Workshopok száma: 32 db

Résztvevők száma a workshopokon: 634 fő

Elhasznált ecet mennyisége: 57 liter

Velem lesztek 2024-ben is? Nagyon remélem. Jó csapat vagyunk, és egy inspiráló közeget nem szabad elhagyni.

No responses yet

Vélemény, hozzászólás?